Over AndereWijn

Wij zijn Bernard Nauta en Richard van Leest. We zijn altijd op zoek naar iets nieuws en verrassends. We proeven honderden wijnen per jaar. Daaruit kiezen we de wijnen waarvan we de kwaliteit hoog vinden én die een bijzonder verhaal hebben. Een verhaal dat de wijn 'anders' maakt dan de 'gemiddelde wijn bij de slijter'. Bijvoorbeeld omdat hij van een vergeten druif is gemaakt, uit een onbekend wijnland komt, of geperst is door een wijnmaker met een bijzondere filosofie.

Je leest regelmatig over ons

In de loop van de jaren hebben we een leuke band opgebouwd met de belangrijkste Nederlandse wijnjournalisten en wijnbloggers. Regelmatig schrijven ze over ons. Bijvoorbeeld in NRC Handelsblad, de Volkskrant of in Perswijn. Ben jij een wijnjournalist of een wijnblogger? dan sturen we je graag een paar flessen toe. Je kunt alle artikelen over ons hier bekijken >>

We werken met bevlogen importeurs

Steeds meer wijnen importeren we zelf. En we werken graag samen met kleine importeurs. Met gepassioneerde liefhebbers die zich gespecialiseerd hebben in een land of een regio. Die daar regelmatig komen om de wijnmakers te ontmoeten, de beste wijnen te proeven en te selecteren. En daar pikken wij dan weer de meest interessante wijnen uit.

We vinden het leuk als je belt

En we houden van persoonlijk contact. Veel klanten bellen of mailen ons met suggesties, vragen of tips. Dat vinden we leuk en daarom vind je ons telefoonnummer 070 2500094 op elke pagina van onze website.

Contactgegevens

contact@anderewijn.nl

Kantoor:
Anna Paulownastraat 33
2518 BB Den Haag
+31 (0)70 250 00 94

Handelsregister KvK: 63259702
BTW-nr: NL855158323B01

© AndereWijn 2008 - 2021 Teksten of beelden mogen niet zonder onze toestemming worden hergebruikt.