Kracher Auslese Cuvée

Wijn-spijs tip: drinken bij crème brûlée

druivensoorten 30% Chardonnay en 70% Welschriesling

Bekijk deze wijn >>

12,-

 bestellen Winkelwagen

  Binnen 2 werkdagen bezorgd
  Nú bestellen is woensdag a.s. in huis
  Als cadeau laten bezorgen
  Vanaf 99,- gratis gratis bezorgd
  Betalen via je eigen bank of ná ontvangst

Zoveel te ontdekken...heerlijk

beoordeling

De website van AndereWijn is een echte schatkist met onontdekte pareltjes, vergeten godendrank en vaardige wijnmakers. Keuzestress in optima forma. Maar tot nu toe nog nooit spijt gehad van mijn keuzes. En groot voordeel: je hoeft niet zoals elders vaak het geval is direct 6 flessen van dezelfde wijn te bestellen. Wel 1 tip: kijk eens naar een alternatief voor die grote, dikke dozen.

Jan Harko Post

Mijn aanrader: Greco di Tufo 'Serum'


Bekijk alle meningen van onze klanten >>

Wijn met crème brûlée combineren

Een crème brûlée kun je het beste combineren met een zoete witte wijn die even zoet of net iets zoeter is dan de crème brûlée zelf. Liefst een wat dikkige, filmende wijn, want het gerecht is ook zeer romig. We hebben één wijn in ons assortiment die een goede wijn-spijs combinatie vormt met crème brûlée. Deze wijn vind je aan de linkerkant van deze pagina.

Een zoete muskaatwijn is een optie, mits deze voldoende zoet is. Een niet al te zoete Tokaj of Sauternes kan ook. Tenslotte zijn er diverse zoete wijnen in Duitsland en Oostenrijk die aan het gewenste profiel voldoen.

© AndereWijn 2008 - 2021 Teksten of beelden mogen niet zonder onze toestemming worden hergebruikt.