Llunàtic

druivensoorten Vinyater en Macabeu

Bekijk deze wijn >>

10,-

 bestellen Winkelwagen

  Binnen 1-3 werkdagen bezorgd
  Nú bestellen is vrijdag a.s. in huis
  Als cadeau laten bezorgen
  Vanaf 12 flessen gratis bezorgd
  Betalen via je eigen bank of ná ontvangst

Snelle en persoonlijke afhandeling!

beoordeling

Anderewijn is een mooi voorbeeld van het feit dat er (weliswaar zeldzaam) nog webshops zijn die je op een zeer persoonlijke wijze helpen en je bestelling afhandelen.

Ik kreeg heel netjes een handout met alle wijnen die ik heb besteld met daarbij alle proefnotities e.d. Ook stond er zelfs nog bij een wijn een handgeschreven tip op het blaadje, dit geeft mij het gevoel dat het mensen zijn die de klant enorm waarderen. Heel fijn!

Na mijn bestelling had ik nog een kleine vraag over een andere wijn en hierop werd erg snel en heel netjes gereageerd. Al met al een heel fijne ervaring!

Joël

Mijn aanrader: Koncho Kisi Qvevri


Bekijk alle meningen van onze klanten >>

Wijn van de Vinyater druif

De Vinyater druif is beter bekend als Xarel-lo. Dat is een belangrijk ingrediënt voor de Cava, maar als je een fles met Vinyater op het etiket vindt, heb je waarschijnlijk een stille witte wijn in handen, die wil nog wel een strak en kruidig zijn, met fruit van citrus en peer in de smaak. Je kunt bij ons één wijn van de Vinyater kopen. Deze wijn vind je aan de linkerkant van deze pagina.

Vrijwel alle Vinyater staat aangeplant in de Spaanse provincie Catalonië. Deze druif bevat veel van het anti-oxidant resveratrol. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid van de drinker, het zorgt er ook voor dat de druif relatief resistent is tegen ziektes. Heel prettig voor de wijnboer.

© AndereWijn 2008 - 2018 Teksten of beelden mogen niet zonder onze toestemming worden hergebruikt.