Trinity 6100 Areni Noir

Trinity Canyon Vineyards

druivensoorten Areni Noir

Bekijk deze wijn >>

22,-

 bestellen Winkelwagen

  Binnen 2 werkdagen bezorgd
  Nú bestellen is dinsdag a.s. in huis
  Als cadeau laten bezorgen
  Vanaf 99,- gratis gratis bezorgd
  Betalen via je eigen bank of ná ontvangst

Stevige robuuste wijnen met lange afdronk!

beoordeling

Nicolaas Berling

Mijn aanrader: Burrowing Owl Cabernet Franc


Bekijk alle meningen van onze klanten >>

Trinity Canyon Vineyards

Trinity Canyon Vineyards is een Armeens vriendenproject. In 2009 besloten drie bevriende Armenen, allemaal werkzaam in de wijn, om zelf wijngaarden aan te leggen. Ze kozen een stenige, hooggelegen wijngaard in de Voyots Dzor regio. Daar werken ze biologisch, met het hart en met iedereen die aan hun project een nuttige bijdrage wil leveren. De wijnen zijn modern gemaakt maar zeer authentiek Armeens.

Armeense wijn van Trinity kopen

Lovon Hakobyan had al voor verscheidene Armeense wijnbedrijven wijngaarden aangeplant toen hij bij het Trinity project betrokken raakte. Tot op de dag vandaag neemt hij de verantwoordelijkheid voor het beheer van de wijngaarden.

In de kelder maakt Artem Parseghyan de wijn. Hij is als wijnmaker opgeleid in Yerevan, Montpellier en in het Duitse Geisenheim. Hij wordt bijgestaan door de Franse wijnmaker Jean Luc Isnard, eigenaar van een wijndomein in de Ventoux.

Ten slotte speelt Hovakim Saghatelyan de rol van executive director. Voor alle andere klussen. Hij is dichter, zanger en schijver. En directeur van een wijnbedrijf dus, je zou het bijna vergeten.

© AndereWijn 2008 - 2021 Teksten of beelden mogen niet zonder onze toestemming worden hergebruikt.