Binnen 2 werkdagen bezorgd
  Nú bestellen is dinsdag a.s. in huis
  Als cadeau laten bezorgen
  Vanaf 99,- gratis gratis bezorgd
  Betalen via je eigen bank of ná ontvangst

Fantastische wijnen!

beoordeling

"Andere Wijn" heeft wijnen die je niet overal vindt, en het is vaak verbazingwekkend hoe goed die wijnen zijn. Probeer maar eens een Libanese, Georgische, Moldavische of Armeense wijn. Daarnaast worden er af en toe leuke avonden georganiseerd om bij lekker eten een aantal wijnen te kunnen proeven. Zeker een aanrader dus om via "Andere Wijn" eens wat anders te proberen!

Jos van Aken

Mijn aanrader: Satrapezo Saperavi Kvevri


Bekijk alle meningen van onze klanten >>

Wijn van de Budeshuri Saperavi druif

De Budeshuri Saperavi is een Georgische druif waar vrij stevige rode wijnen van worden gemaakt. Al kom je de Budeshuri Saperavi zelden tegen. Het is een kloon van de veel bekendere Saperavi, de belangrijkse blauwe druif van Georgië. Je kunt bij ons één wijn van de Budeshuri Saperavi kopen. Deze wijn vind je aan de linkerkant van deze pagina.

De Budeshuri Saperavi is een kloon van de Saperavi. Ze zijn nauwe familie, maar niet helemaal hetzelfde. Uiteraard komen ze allebei uit Georgië. De Budeshuri druiven zijn iets kleiner en hebben een iets ander smaakprofiel. Net als de Saperavi heeft de Budeshuri Saperavi rood vruchtvlees. 

© AndereWijn 2008 - 2021 Teksten of beelden mogen niet zonder onze toestemming worden hergebruikt.