Binnen 2 werkdagen bezorgd
  Nú bestellen is dinsdag a.s. in huis
  Als cadeau laten bezorgen
  Vanaf 99,- gratis gratis bezorgd
  Betalen via je eigen bank of ná ontvangst

Fantastische wijnen!

beoordeling

"Andere Wijn" heeft wijnen die je niet overal vindt, en het is vaak verbazingwekkend hoe goed die wijnen zijn. Probeer maar eens een Libanese, Georgische, Moldavische of Armeense wijn. Daarnaast worden er af en toe leuke avonden georganiseerd om bij lekker eten een aantal wijnen te kunnen proeven. Zeker een aanrader dus om via "Andere Wijn" eens wat anders te proberen!

Jos van Aken

Mijn aanrader: Satrapezo Saperavi Kvevri


Bekijk alle meningen van onze klanten >>

Wijn van de Melissaki druif

Heb je een witte wijn van de Melissaki druif in je glas? Dan moet dat welhaast een wijn van Lyrarakis zijn. Uit Kreta. Want alleen daar groeit deze druif. En Lyrarakis is zover we weten de enige die er een wijn van maakt. Je kunt bij ons één wijn van de Melissaki kopen. Deze wijn vind je aan de linkerkant van deze pagina.

We kunnen je niet veel vertellen over de Melissaki. Zoals gezegd groeit deze druif op Kreta. Maar zelfs de dikste wijnboeken kennen hem niet. Ook op het internet werden we niet veel wijzer. Voor zover bekend maakt alleen Lyrarakis er een wijn van. Die kennen we. Het is een vrij stevige witte met een beetje goûte de pétrol in de neus en lekkere frisse zuren van zuring en wat tropisch fruit in de smaak. Een kwaliteitswijn. Maar of dat typisch Melissaki is, tsja, zolang er maar één wijn van bestaat, waarschijnlijk wel.

© AndereWijn 2008 - 2021 Teksten of beelden mogen niet zonder onze toestemming worden hergebruikt.