Binnen 2 werkdagen bezorgd
  Nú bestellen is dinsdag a.s. in huis
  Als cadeau laten bezorgen
  Vanaf 99,- gratis gratis bezorgd
  Betalen via je eigen bank of ná ontvangst

Fantastische wijnen!

beoordeling

"Andere Wijn" heeft wijnen die je niet overal vindt, en het is vaak verbazingwekkend hoe goed die wijnen zijn. Probeer maar eens een Libanese, Georgische, Moldavische of Armeense wijn. Daarnaast worden er af en toe leuke avonden georganiseerd om bij lekker eten een aantal wijnen te kunnen proeven. Zeker een aanrader dus om via "Andere Wijn" eens wat anders te proberen!

Jos van Aken

Mijn aanrader: Satrapezo Saperavi Kvevri


Bekijk alle meningen van onze klanten >>

Wijn van de Albillo druif

De Spaanse Albillo druif geeft zachte, vrij neutrale wijnen. Niet te zuur en niet al te spannend. Maar ideaal om te mengen met andere druiven. Dat kan een witte blend zijn, maar ook het sap van de Albillo is ook geschikt om al te straffe rode wijn te verzachten. Je kunt bij ons één wijn van de Albillo kopen. Deze wijn vind je aan de linkerkant van deze pagina.

Hij groeit in heel Spanje, maar vooral de wijngaarden ten zuiden van Madrid en noordelijker in Ribera del Douero. Daar staat de Albillo al eeuwen aangeplant. Al in de 15e eeuw werd hij beschreven en geroemd... als blend-druif. De goudgele druiven van de Albillo rijpen snel en worden relatief vroeg geoogst.

© AndereWijn 2008 - 2021 Teksten of beelden mogen niet zonder onze toestemming worden hergebruikt.