Binnen 2 werkdagen bezorgd
  Nú bestellen is woensdag a.s. in huis
  Als cadeau laten bezorgen
  Vanaf 99,- gratis gratis bezorgd
  Betalen via je eigen bank of ná ontvangst

Zoveel te ontdekken...heerlijk

beoordeling

De website van AndereWijn is een echte schatkist met onontdekte pareltjes, vergeten godendrank en vaardige wijnmakers. Keuzestress in optima forma. Maar tot nu toe nog nooit spijt gehad van mijn keuzes. En groot voordeel: je hoeft niet zoals elders vaak het geval is direct 6 flessen van dezelfde wijn te bestellen. Wel 1 tip: kijk eens naar een alternatief voor die grote, dikke dozen.

Jan Harko Post

Mijn aanrader: Greco di Tufo 'Serum'


Bekijk alle meningen van onze klanten >>

Wijn van de Albillo druif

De Spaanse Albillo druif geeft zachte, vrij neutrale wijnen. Niet te zuur en niet al te spannend. Maar ideaal om te mengen met andere druiven. Dat kan een witte blend zijn, maar ook het sap van de Albillo is ook geschikt om al te straffe rode wijn te verzachten. Je kunt bij ons één wijn van de Albillo kopen. Deze wijn vind je aan de linkerkant van deze pagina.

Hij groeit in heel Spanje, maar vooral de wijngaarden ten zuiden van Madrid en noordelijker in Ribera del Douero. Daar staat de Albillo al eeuwen aangeplant. Al in de 15e eeuw werd hij beschreven en geroemd... als blend-druif. De goudgele druiven van de Albillo rijpen snel en worden relatief vroeg geoogst.

© AndereWijn 2008 - 2021 Teksten of beelden mogen niet zonder onze toestemming worden hergebruikt.