La Bastide Saint Dominique Châteauneuf-du-Pape Blanc

druivensoorten Clairette rosé, Roussanne en Grénache Blanc

Bekijk deze wijn >>

33,50

 bestellen Winkelwagen

  Binnen 2 werkdagen bezorgd
  Nú bestellen is woensdag a.s. in huis
  Als cadeau laten bezorgen
  Vanaf 99,- gratis gratis bezorgd
  Betalen via je eigen bank of ná ontvangst

Zoveel te ontdekken...heerlijk

beoordeling

De website van AndereWijn is een echte schatkist met onontdekte pareltjes, vergeten godendrank en vaardige wijnmakers. Keuzestress in optima forma. Maar tot nu toe nog nooit spijt gehad van mijn keuzes. En groot voordeel: je hoeft niet zoals elders vaak het geval is direct 6 flessen van dezelfde wijn te bestellen. Wel 1 tip: kijk eens naar een alternatief voor die grote, dikke dozen.

Jan Harko Post

Mijn aanrader: Greco di Tufo 'Serum'


Bekijk alle meningen van onze klanten >>

Wijn van de Clairette druif

Wijn van de Clairette druif kan vol en vettig van smaak zijn, met vrij veel alcohol en een aangename, kruidige geur. Doorgaans wordt hij gemengd met andere druiven. Alleen in de AOC Clairette du Languedoc uit het Zuiden van Frankrijk is de Clairette druif helemaal in z'n eentje. Je kunt bij ons één wijn van de Clairette kopen. Deze wijn vind je aan de linkerkant van deze pagina.

Hij is in vrijwel alle wijngebieden in het Zuiden van Frankrijk aangeplant, van de Rhône tot aan de Spaanse grens. Onopgemerkt duikt hij op in allerlei wijnen, van exclusieve Châteauneuf-du-Pape tot eenvoudige tafelwijnen uit de Languedoc. Bijna altijd in het gezelschap van Grenache Blanc, Ugni Blanc en Bourboulenc.

© AndereWijn 2008 - 2021 Teksten of beelden mogen niet zonder onze toestemming worden hergebruikt.