Binnen 2 werkdagen bezorgd
  Nú bestellen is woensdag a.s. in huis
  Als cadeau laten bezorgen
  Vanaf 99,- gratis gratis bezorgd
  Betalen via je eigen bank of ná ontvangst

Zoveel te ontdekken...heerlijk

beoordeling

De website van AndereWijn is een echte schatkist met onontdekte pareltjes, vergeten godendrank en vaardige wijnmakers. Keuzestress in optima forma. Maar tot nu toe nog nooit spijt gehad van mijn keuzes. En groot voordeel: je hoeft niet zoals elders vaak het geval is direct 6 flessen van dezelfde wijn te bestellen. Wel 1 tip: kijk eens naar een alternatief voor die grote, dikke dozen.

Jan Harko Post

Mijn aanrader: Greco di Tufo 'Serum'


Bekijk alle meningen van onze klanten >>

Wijn van de Airén druif

De Airén druif geeft frisse, soepele witte wijnen. Wijnen die weinig mensen onaangenaam zullen vinden. Maar op enig specifiek karakter hebben we deze vrij vlakke wijnen evenmin kunnen betrappen. Je kunt bij ons twee wijnen van de Airén kopen. Je vindt ze aan de linkerkant van deze pagina.

De Airén is op zeer grote schaal aangeplant in Spanje, vooral in de regio La Mancha. Nergens ter wereld vindt je zoveel wijngaarden, beplant met maar één druif. Dankzij La Mancha is de Airén zelfs de meest aangeplante witte druif ter wereld. Hoe lang dat nog zo blijft is de vraag, want druiventelers uit La Mancha krijgen er steeds vaker genoeg van. Ze vervangen de Airén door blauwe druiven.

Er wordt zeker niet alleen wijn gemaakt van de Airén uit La Macha. Een groot deel wordt gedestilleerd en belandt in Sherry of zelfs in witte Port.

© AndereWijn 2008 - 2021 Teksten of beelden mogen niet zonder onze toestemming worden hergebruikt.